Freelancen zonder last van de Wet DBA

Dat doe je samen met freek.

Het lijkt jou ontzettend leuk om als freelancer aan de slag te gaan, alleen heb je geen idee wat je hiervoor moet regelen. Heb ik een KvK-nummer nodig? Hoe zit het met de Belastingdienst en de Wet DBA? Dit zijn vast vragen die door je hoofd spoken. freek. gaat jou blij maken. Samen met freek. wordt freelancen namelijk geheel zorgeloos.

Hallo, ik ben freek.

freek. is freelancer. Maar wel eentje die zich niet druk maakt over zijn administratie. Geen overvolle schoenendoos met bonnetjes meer, geen hoofdpijn van niet of laat betalende klanten en geen moeilijke modelovereenkomsten. Wil jij ook het gemak van freek.? Maak kennis met zijn payroll dienstverlening. Met de diensten van freek. heb je geen KvK-nummer nodig, ben je verzekerd voor WW, ZW en WIA en is pensioen opbouwen mogelijk. En misschien wel het allerbelangrijkste voor zzp’ers: Je valt niet onder de Wet DBA en je hebt geen last van lastige modelovereenkomsten.

Wet DBA, wat is dat ook alweer?

Sinds mei 2016 is de Wet DBA ingevoerd. Wat houdt de Wet DBA precies in? Opdrachtgevers en opdrachtnemers zijn samen verantwoordelijk voor de belastingtechnische gevolgen als de Belastingdienst vindt dat er sprake is van een dienstverband. met een modelovereenkomst kan dit voorkomen worden.

Er wordt in het nieuws veel over de Wet DBA gesproken. Zo heerst er onrust bij zzp’ers. Sinds de invoer van de wet geven zzp’ers aan moeilijker aan opdrachten te komen, doordat er onzekerheid heerst bij opdrachtgevers. Zij zouden door de wet eerder gebruik maken van uitzendkrachten en payrollconstructies.

Kies voor freek.

Zorgeloos freelancen doe je samen met freek. Geen zorgen meer over modelovereenkomsten en de Wet DBA. Gewoon doen wat je leuk vindt en freek. verzorgt de rest. Kies voor de dienstverlening van freek. Neem voor meer informatie contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten