Werken als freelancer

met freek. doe je dat zonder administratieve zorgen

Of je nu werkt als webdeveloper, projectmanager of accountant, werken als freelancer bevalt je. Je doet nu bijna alleen maar wat je leuk vindt en je kunt je eigen tijd indelen. Werken waar en wanneer je wilt, je vindt het heerlijk. Jouw kunsten aanbieden in de vorm van een dienst: You don’t regret it at all!

Werken als freelancer naast vaste baan

Soms zijn er periodes waar de opdrachten niet binnenstromen. Huidige opdrachtgevers zijn blij met het geleverde resultaat, dus het is rustig voor jou. Misschien zelfs iets te rustig. Dan is een stukje vastigheid in het leven toch wel fijn. Werken als freelancer kun je dan zeker combineren met freelancen naast je baan.

Wanneer je de stap maakt om te werken als freelancer naast loondienst, wil je natuurlijk alles goed geregeld hebben. Met respect voor je vaste werkgever, maar ook met volle aandacht voor je (toekomstige) opdrachtgever(s). Je wil niemand teleurstellen. Daarom wil je in beide gevallen 150% geven. Dat wordt wel lastiger. Je moet je focussen op je opdracht, maar ook op de werkzaamheden bij je werkgever. Daarnaast moet je je ook nog zorgen maken om je eigen administratie. Mappen vol met bonnetjes en hoofdpijn van een niet of laat betalende klant. De ontspanning is ver te zoeken: Stress!

Geen stress, kies voor freek.

freek. neemt graag al die administratieve rompslomp van je over. Fulltime werken als freelancer of werken als freelancer naast je baan, het maakt niet uit. freek. helpt je. Zo kan jij je volledig richten op wat je écht leuk vindt: Het vinden en uitvoeren van opdrachten.

Het enige wat jij moet doen is je uurtarief bepalen. freek. regelt de rest. Hij stuurt jouw (toekomstige) opdrachtgever(s) een factuur en betaalt jouw salaris. Je kan er zelfs voor kiezen om je salaris al te ontvangen, nog voordat de opdrachtgever heeft betaald. En als je een periode geen opdrachten hebt lopen, is dat voor freek. geen probleem. Je hebt de vrijheid van een freelancer, maar de sociale zekerheid van een werknemer. Ook heb je met freek. geen KvK-inschrijving nodig. zo, dat scheelt jou een hoop tijd. Niet waar? Samen met freek. hou jij meer tijd over voor je opdracht!

Ga aan de slag!

Werken als freelancer klinkt opeens niet zo eng meer, toch? Waar wacht je nog op? Of je nu fulltime als freelancer wilt werken of wilt werken als freelancer naast je loondienst of studie. Met freek. doe jij dit zonder administratieve zorgen. Kies voor de dienstverlening van freek. en start vandaag nog! Voor meer informatie of vragen kan je gerust contact met freek. opnemen.

Zorgeloos werken als freelancer voor €1,75