werken als freelancer

met freek. doe je dat zonder administratieve zorgen

alleen maar doen wat je leuk vindt, je eigen tijd indelen en werken waar jij wil. werken als freelancer lonkt. of je nu als webdeveloper, projectmanager of accountant aan de slag gaat, je bent ergens heel erg goed in. en jij wilt jouw kunsten graag aanbieden in de vorm van een dienst.

werken als freelancer naast vaste baan

naast dat je fulltime gaat werken als freelancer, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om te freelancen naast je baan. werken als freelancer naast loondienst is een cruciale stap in je carrière. je wilt alles goed geregeld hebben. met respect voor je huidige werkgever, maar ook met volle aandacht voor je (toekomstige) opdrachtgever(s). je moet nog langs de Kamer van Koophandel. de facturen die je naar je opdrachtgever(s) moet sturen, dienen immers te zijn voorzien van een btw-nummer. ook moet je een administratie optuigen, je inlezen over je rechten en plichten als freelancer en uitzoeken hoe je je omzet-inkomstenbelasting aangeeft. stress!

geen stress, kies voor freek.

freek. neemt graag al die administratieve rompslomp van je over. zo kan jij je volledig richten op wat je écht leuk vindt: het vinden en uitvoeren van opdrachten. het enige wat jij moet doen is je uurtarief bepalen. freek. regelt de rest. hij stuurt jouw (toekomstige) opdrachtgever(s) een factuur en betaalt jouw salaris. je kan er zelfs voor kiezen om je salaris al te ontvangen, nog voordat de opdrachtgever heeft betaald. het ligt er maar net aan welk pakket jij kiest. en als je een periode geen opdrachten hebt gevonden, is dat voor freek. geen probleem. je hebt de vrijheid van een freelancer, maar de sociale zekerheid van een werknemer. ook heb je met freek. geen KvK-inschrijving nodig. zo, dat scheelt jou een hoop tijd. niet waar? samen met freek. hou jij meer tijd over voor je opracht(en)!

ga aan de slag!

werken als freelancer klinkt opeens niet zo eng meer, toch? waar wacht je nog op? of je nu fulltime als freelancer wilt werken of wilt werken als freelancer naast je loondienst of studie. met freek. doe jij dit zonder administratieve zorgen. kies het gewenste pakket en je kan meteen aan de slag. voor meer informatie of vragen kan je gerust contact met freek. opnemen.