Tentoo Freelance

Kortlopende opdrachten voor één of meer opdrachtgevers

Freelance freek. is er voor de zelfstandigen die langdurig een opdracht hebben lopen bij één opdrachtgever. Ben jij een freelancer die juist kortlopende opdrachten voor één of meerdere opdrachtgevers wil doen? Dan is de Tentoo Freelance de perfecte oplossing voor jou.

Met Tentoo Freelance combineer je, net als bij freek., de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheden van werken in loondienst. Bij Tentoo Freelance worden echter geen minimum aantal uren en lengte van de opdracht(en) gehanteerd. Hierdoor is het mogelijk om bij Tentoo Freelance kortlopende opdrachten voor meerdere opdrachtgevers te doen.

Onbekommerd ondernemen

Het principe is hetzelfde als bij freek.: Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer je werkt, waar je werkt en voor welk tarief. Net als een echte zzp’er. Tegelijkertijd neemt Tentoo jouw complete administratie en facturatie uit handen. Ook ben je automatisch verzekerd bent voor de WW, ZW en WIA. Mocht het even tegen zitten bij ziekte of geen werk, kun je dus aanspraak maken op een uitkering.

Binnen 7 dagen uitbetaald

Via het online portal my.tentoo.nl kun je je gewerkte uren doorgeven. Binnen 7 dagen, na akkoord van de opdrachtgever op de uren, staat het geld op je rekening. Wachten op de betaling van jouw opdrachtgever hoeft dus niet meer. Hiernaast bepaal jij hoeveel opdrachtgevers je hebt en welke tarieven je hiervoor hanteert.

Naast je vaste baan, studie of vanuit de ww

Met Tentoo Freelance kun je direct starten en stoppen wanneer jij wilt. Ideaal voor tijdelijke klussen naast je vaste baan, studie of vanuit een ww-uitkering. Doordat je op de loonlijst van Tentoo komt te staan, heb je ook geen kvk-inschrijving nodig.

Kosten

Freelancen via Tentoo is niet gratis, maar duur is het zeker niet. Tentoo Freelance berekent een commissie van zes procent over het totale factuurbedrag (inclusief eventueel gemaakte onkosten), exclusief BTW. Wie de commissie voor zijn rekening neemt, is afhankelijk van de gemaakte prijsafspraken tussen de freelancer en opdrachtgever.

Contact

Starten met freelancen via Tentoo? Vraag hier een persoonlijke berekening aan: Tentoo Freelance. Vragen n.a.v. het lezen van deze pagina? Bel via 020 – 238 69 36 of mail naar freelancers@tentoo.nl. De freelance-experts van Tentoo helpen je graag verder!