freelancer tarieven

een salaris volgens jouw tarief

zit je in je maag met je freelance tarieven? logisch, want wat is handig? zo’n uurtarief lijkt heel wat als je het vermenigvuldigt met je werkuren, maar wat hou je onder de streep nog over? hoe is dit te vergelijken met de bedragen en tarieven voor loondienst? met andere woorden: ben je wel op de goede weg als freelancer? het zou zoveel makkelijker zijn als je simpelweg salaris zou krijgen, met compleet overzicht over alle kosten en baten. maar wel tegen jouw uurtarief. hier is freek. voor.

wat worden jouw tarieven?

het is een veelvoorkomende vraag: wat moet en kun je per uur rekenen? freek. houdt alle mogelijkheden voor je open. Je bepaalt het zelf. stel je uurtarief niet te laag in om die opdracht maar ‘binnen te halen’. je houdt er dan te weinig van over. freelancers bij freek. hanteren tarieven tussen de 30 en 250 euro per uur, afhankelijk van de opdracht. hierbij worden adviseursfuncties veelal hoger betaald dan uitvoerende functies.

freek. regelt alles, jij bepaalt alles

je wilt van je administratieve rompslomp af, maar niet van je zelfstandigheid. bij freek. hou je volledig de touwtjes in handen en blijf je freelancer. je bepaalt zelf je tarieven, werkuren en andere afspraken. daarna vul je maandelijks of na je opdracht je gemaakte uren in bij freek., waarna je opdrachtgever zijn factuur ontvangt. en jij je salaris, op basis van het afgesproken uurtarief of de projectprijs. gewoon netto, omdat freek. aan alle belastingverplichtingen heeft voldaan.

en nu aan het werk

maak je vanaf nu geen zorgen meer om je tarieven. focus je op die belangrijke opdracht. bouw verder aan je toekomst als freelancer. schrijf je in en leg je administratieve zorgen neer bij freek.

zorgeloos ondernemen al vanaf €1,50

voordelen van freek.

je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

je bent verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte

is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten