payrolling voor freelancers

ben jij die overvolle schoenendoos met bonnetjes ook zat? dan is freek. de oplossing voor je! freek. maakt ondernemen zonder zorgen mogelijk. maak kennis met zijn payrolling services.

wat is payrolling?

wat is payrolling precies? payrolling maakt het ondernemen voor zzp’ers een stuk makkelijker. je geeft namelijk je administratie uit handen. ook je facturatie en debiteurenbeheer. het payrollbedrijf financiert je opdrachten voor en betaalt jou uit. payrolling heeft voor zzp’ers veel voordelen: je hebt geen KvK-inschrijving of BTW-nummer nodig, je valt niet onder de Wet DBA waardoor je geen last van lastige modelovereenkomsten hebt en je bent verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte.

hoe werkt payrolling in de praktijk bij freek.?

freek. verzorgt graag jouw administratie, zodat jij je volledig kunt richten op wat jij leuk vind. samen met freek. is je volledige administratie 24/7 inzichtelijk. geen administratieve rompslomp meer en je behoud je vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap. fijn, toch? jij dient je uren in bij freek. en freek. stuurt jouw opdrachtgever een factuur. daarna maakt freek. jouw salaris over. iedere maand of week weer. die keuze ligt aan jou. en als je een maand geen opdrachten hebt kunnen vinden, is dat voor freek. geen probleem. de overeenkomst met freek. is flexibel zonder een minimum aantal uren. dat is het gemak van payroll.

kies voor gemak, kies freek.

kies het pakket dat bij jou past en schrijf je in. daarna kan je meteen aan de slag! neem voor meer informatie contact met freek. op.

zorgeloos ondernemen al vanaf €1,50

voordelen van freek.

je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

je bent verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte

is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten