Payroll voor freelancers

Hoe werkt freelance payroll?

Ben jij die overvolle schoenendoos met bonnetjes ook zat? Dan is freek. de oplossing voor je! freek. maakt ondernemen zonder zorgen mogelijk. Maak kennis met zijn payroll voor freelancers services.

Payroll voor freelancers

Wat is payroll voor freelancers precies? Payrolling maakt het ondernemen voor freelancers een stuk makkelijker. Je geeft namelijk je administratie uit handen. Ook je facturatie en debiteurenbeheer. Het payrollbedrijf financiert je opdrachten voor en betaalt jou uit. Payroll voor freelancers heeft veel voordelen: Je hebt geen KvK-inschrijving of btw-nummer nodig, je valt niet onder de Wet DBA waardoor je geen last van lastige modelovereenkomsten hebt en je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA.

Hoe werkt payrolling in de praktijk met freek.?

Hoe werkt het? Waar jij je als freelancer mee bezighoudt is het zoeken naar opdrachten. Jij zorgt dat je goede afspraken maakt over wat de opdrachtgever van je verwacht en natuurlijk bespreek je je tarief. Jij gaat hard aan het werk, je levert de beste resultaten en de uren die je gewerkt hebt en het tarief geef je door aan freek..

freek. verzorgt vervolgens jouw administratie. Zo kan jij je volledig richten op wat jij écht leuk vindt. Samen met freek. is je volledige administratie 24/7 inzichtelijk. Geen administratieve rompslomp meer en je behoudt je vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap. Fijn, toch? Jij dient je uren in bij freek. en freek. stuurt jouw opdrachtgever een factuur. Daarna maakt freek. jouw salaris over. En als je een maand geen opdrachten hebt kunnen vinden, is dat voor freek. geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel. Dat is het gemak van payroll voor freelancers.

Kies voor gemak, kies freek.

Ook klaar met die administratieve rompslomp en niet of laat betalende klanten? Kies voor de dienstverlening van freek. en schrijf je in. Daarna kan je meteen aan de slag! Zo kun je genieten van de vrijheid van een freelancer, maar heb je de sociale zekerheid van een werknemer. Of je nou startend of ervaren bent, payroll voor freelancers met freek. zorgt voor minder stress en meer tijd voor je opdracht(en). Treuzel niet en neem voor meer informatie contact met freek. op.

Payroll voor freelancers voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten