In loondienst en zelfstandig

In loondienst en zelfstandig ondernemen zonder zorgen

Nog steeds werk je voor je baas met plezier. Het idee van vastigheid vindt je fijn. Maar toch kreeg je vanuit je omgeving steeds vaker verzoekjes. Daarom heb je een aantal jaar geleden toch besloten om ook te starten als freelancer. En van die keuze heb je zeker geen spijt! In loondienst en zelfstandig ondernemen, wat een leven. Een vast inkomen en daarnaast extra bijverdienen met boeiende opdrachten.

In loondienst en zelfstandig ondernemen zonder administratieve lasten

In loondienst en zelfstandig ondernemen is niet niks. Je moet je aandacht goed kunnen verdelen. Je huidige werkgever verwacht 100% motivatie, maar je nieuwe opdrachtgevers verdienen ook perfectie. Niet alleen in het opgeleverde werk, maar ook in de nabewerking. De opdrachtgever verwacht dat jouw administratie op orde is en dat je netjes een factuur verstuurd. Daarnaast moet je ook zelf bijhouden welke opdrachtgever betaald heeft. En welke juist niet. Daar moet je weer achteraan bellen. nu het zo lekker loopt, merk je dat al die administratieve lasten toch te veel tijd van je vergen.

freek. heeft daarom de oplossing voor jou. freek. zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt werken in loondienst en zelfstandig kunt ondernemen. Geen stress en administratieve zorgen meer. Hoe?

freek. heeft de oplossing

Geef freek. het afgesproken uurtarief door en de rest wordt geregeld. De facturen naar jouw opdrachtgevers worden verstuurd en freek. betaalt jouw salaris. gewoon netto, omdat freek. aan alle belastingverplichtingen heeft voldaan. Jij hebt hier verder geen omkijken meer naar. Zo kun jij je focussen op netwerken en het binnenhalen van opdrachten. Heb je een periode even geen opdrachten? No problem. Je hebt de vrijheid van een freelancer, maar de sociale zekerheid van een werknemer. Zo kun je automatisch pensioen opbouwen en ben je verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte.

Daarnaast val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten. En die KvK-inschrijving? Die heb je niet meer nodig. Je kunt er zelfs voor kiezen om je salaris al te ontvangen voordat de opdrachtgever heeft betaald. Hoe fijn is dat? Kies daarom de dienstverlening van freek., want bij freek. hou je dus volledig de touwtjes in handen.

Met freek. hard werken en doen wat je leuk vindt

Kies je voor freek., dan kies je voor geen papierwerk meer. Het combineren van het werken in loondienst en zelfstandig ondernemen is zo een eitje! Nu kun je naast hard werken bij je vaste baan, doen wat je leuk vindt. Je volledig richten op die belangrijke opdracht. Start vandaag nog met freek. voor meer informatie of vragen kan je gerust contact met freek. opnemen.

Werken in loondienst en zelfstandig ondernemen voor €1,75