Werken als interim professional

Dat doe je met freek. geheel zorgeloos

Jij bent een ondernemend persoon en bent goed in een bepaald vakgebied. Daar wil jij in uitblinken door nog meer ervaring op te doen bij diverse bedrijven. Werken als zelfstandig interim professional is dan een uitstekende optie. Je staat sterk in je schoenen. Je weet dat je jezelf goed kan verkopen in een gesprek. Echter vraag je jezelf af wat je allemaal moet regelen. En wat te doen als er een periode geen opdrachten te vinden zijn? Met freek. word jij de zelfstandig interim professional zonder zorgen.

Verschil interim en freelance/zzp

Als interimmer word je vaak gezien als freelancer of zzp’er. Dit is niet juist. Een freelancer is een persoon die voor een opdrachtgever werkt op (on)regelmatige basis. Die persoon heeft geen dienstbetrekking met de opdrachtgever.

Het begrip ‘interim’ betekent ‘plaatsvervangend’, ‘waarnemend’ en/of ‘tussentijds’. Een interimmer is dus een tijdelijke plaatsvervangende oplossing. De bekendste is misschien wel de interim manager, die een tijdelijke leidinggevende positie inneemt.

Zelfstandig interim professional

Als zelfstandig interim professional, maar net als freelancers en zzp’ers, moet jij ook alles zelf doen. Je moet opzoek naar opdrachten en de opdrachten uitvoeren. Maar ook facturen opmaken en verzenden en je eigen salaris berekenen en betalen. En vergeet niet alle overige zaken die bij de administratie komen kijken. Stel je eens voor dat je geen tijdrovende administratie meer hoeft uit te voeren. en geen last meer hebt van moeilijke modelovereenkomsten. Dat zou fijn zijn, toch?

Maak kennis met freek.

Met freek. word jij de zelfstandige interimmer die jij altijd al wilde zijn. Maar dan wel eentje zonder administratieve zorgen. freek. ontlast jou namelijk graag van je administratie. Zo kan jij je focussen op wat je leuk vind: Het vinden en uitvoeren van opdrachten. En aandacht besteden aan je zelfontwikkeling door het lezen van een boek of het volgen van een cursus bijvoorbeeld.

freek. stuurt jouw opdrachtgever een factuur en betaalt jouw salaris. Kies voor maximale zekerheid bij freek. Je ontvangt van freek. je salaris nog voor de opdrachtgever heeft betaald. Daarnaast heb je met freek. de vrijheid van een interimmer, maar de sociale zekerheidvan een werknemer. Ook heb je geen rechtsvorm, btw-nummer en KvK-inschrijving nodig. En zo heeft freek. nog veel meer voordelen.

Ga ervoor!

Werken als zelfstandig interim professional zonder zorgen is dus mogelijk. Ga ervoor! Met freek. word jij de beste zelfstandig interim professional die er is, want jij kan je focussen op het vinden van opdrachten en je zelfontplooiing. Kies vandaag nog voor de dienst van freek. en ga meteen aan de slag. Of neem voor meer informatie of vragen contact met freek. op.

 

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten