Inschrijven als freelancer

Met freek. is inschrijven als freelancer niet nodig

Het kriebelt om als freelancer te starten. Of dit nu fulltime is of naast je baan, Jij wilt doen wat jij wilt en werken voor opdrachtgevers en bedrijven die bij jou passen. Als een echte ondernemer. De vrijheid van een freelancer lijkt je geweldig. freek. kent het als geen ander. Echter vraag jij jezelf af wat je allemaal moet regelen om te starten als freelancer. ‘Moet ik mijzelf inschrijven als freelancer bij de Kamer van Koophandel?’, is een vraag die vast door je hoofd spookt. Met de dienstverlening van freek. maak jij je geen zorgen meer.

Moet ik mij inschrijven als freelancer?

Nee. Met freek. hoef je niet te denken aan het aanvragen van een KvK-nummer. Je hoeft je dus niet in te schrijven als freelancer. Een rechtsvorm, btw-nummer en KvK-inschrijving is namelijk helemaal niet nodig. Inschrijven als freelancer bij freek. betekent dat je als het ware als freelancer bij freek. op de loonlijst komt. Zo kun je dus genieten van de vrijheid van een freelancer, maar de sociale zekerheid van een werknemer. Met freek. ben je gewoon verzekerd voor WW, ZW en WIA.

Daarnaast neemt hij jouw administratie over, zodat jij je kan focussen op wat jij echt leuk vindt: het vinden en uitvoeren van je opdracht. En je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap. Dat is fijn, niet waar? En freek. heeft nog veel meer voordelen: Zo val je niet onder de Wet DBA (hierdoor lopen bedrijven ook geen risico op naheffingen en boetes) en is pensioen opbouwen mogelijk. Je bent dus gewoon een ondernemer mét zekerheden.

Inschrijven als freelancer is dus overbodig met freek.. Het enige wat jij moet doen zijn je gewerkte uren aan freek. doorgeven en freek. regelt de rest. Van de facturen tot de uitbetaling van je salaris. Mocht je een maand geen opdrachten hebben gevonden, is dat voor freek. geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel, zonder een minimum aantal uren of opdrachtgevers.

Ga je droom achterna!

Waar wacht je nog op? kies voor de dienst van freek. en maak je dromen waar. Ondernemer worden is makkelijker dan je denkt. Je inschrijven bij de Kamer van Koophandel als freelancer is niet nodig! Met freek. kun je meteen starten.  Heb je vragen? Neem dan contact met freek. op. ben je een startende of juist een ervaren freelancer? freelance je naast je studie, vaste baan of uitkering? met freek. kun je zorgeloos ondernemen: start vandaag nog!

Inschrijven als freelancer niet nodig!
Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten