freelancer zonder inschrijving

zorgeloos freelancen zonder verplichte inschrijvingen

het kriebelt om als freelancer te starten. of dit nu fulltime is of naast je baan, jij wilt doen wat jij wilt en werken voor opdrachtgevers die bij jou passen. de vrijheid van een freelancer lijkt je geweldig. freek. kent het als geen ander. echter vraag jij jezelf af wat je allemaal moet regelen om te starten als freelancer. ‘moet ik mijzelf inschrijven bij de KvK?’ is een vraag die vast door je hoofd spookt. met de dienstverlening van freek. maak jij je geen zorgen meer.

is freelancen zonder inschrijving mogelijk?

ja, zeker. met freek. is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet nodig. daarnaast neemt hij jouw administratie over, zodat jij je kan focussen op wat jij echt leuk vindt: het vinden en uitvoeren van opdrachten. en je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap. dat is fijn, niet waar? en freek. heeft nog veel meer voordelen. zo val je niet onder de Wet DBA, is pensioen opbouwen mogelijk en ben je verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte.

het enige wat jij moet doen zijn je gewerkte uren aan freek. doorgeven en freek. regelt de rest. van de facturen tot de uitbetaling van je salaris. mocht je een maand geen opdrachten hebben gevonden, is dat voor freek. geen probleem. de overeenkomst met freek. is flexibel, zonder een minimum aantal uren.

ga je droom achterna!

waar wacht je nog op? kies het gewenste pakket en maak je dromen waar. ga aan de slag als freelancer. heb je vragen? neem dan contact met freek. op.

zorgeloos ondernemen al vanaf €1,50

voordelen van freek.

je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

je bent verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte

is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten