Freelancer naast je studie

Aan de slag als freelancer naast je studie

Die droomklus, lucratieve opdracht of schnabbel tijdens je veeleisende studie blijft in je hoofd spoken. Het lijkt je fantastisch om ook als freelancer aan de slag te gaan. Je kan het niet afslaan. freek. kent het als geen ander. En als geen ander neemt hij de bijbehorende obstakels voor je weg. Administratie en regelgeving? Jouw zorg niet. Het enige wat jij doet is focussen op de opdracht. Zo is je opdrachtgever blij met jou. en jij met freek.

Kan dat wel, als freelancer bijverdienen?

Het is niet niks, freelancen naast je studie. Dit wil je meteen goed doen. Het moet in het tijdsbestek van je studie passen, maar je wilt ook volle aandacht voor je opdrachtgever hebben. Zodra je als freelancer aan de slag gaat, schiet je opeens te binnen dat je opdrachtgever straks wel gewoon een factuur verwacht. En dat je dus een btw-nummer nodig hebt. Je moet nog langs de Kamer van Koophandel gaan, een administratie optuigen, lezen over je rechten en plichten als zzp’er en weten hoe je voortaan omzet- en inkomstenbelasting aangeeft. Hoeveel aandacht hou je dan over voor je opdracht? Stress!

Focus op je droomklus, niet je papierwerk

freek. neemt die stress bij je weg. Met freek. heb je geen enkele administratieve zorg. Je doet gewoon je werk en krijgt na afloop uitbetaald. freek. geeft je een eenvoudige, flexibele arbeidsovereenkomst en regelt en betaalt alles voor je als tweede werkgever. Zo ben jij de ongebonden freelancer die je wilt zijn. Zo simpel is freek., zo zorgeloos ben jij.

Nu meteen aan de slag?

Die leuke freelance opdracht wacht niet op je. Je opdrachtgever wil zo snel mogelijk weten of je het doet. Waarom zou je nee zeggen? Accepteer die opdracht! En met de dienst van freek. heb je geen administratief gedoe. Schrijf je in bij freek. 

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten