freelancen zonder KvK

starten zonder KvK, maar met maximale zekerheid

met jouw talent word je regelmatig gevraagd voor opdrachten. je wil erg graag, maar wat moet je daar allemaal voor regelen? hoe graag je die opdracht ook aanneemt, je hebt nu nog geen onderneming en wil dat misschien ook helemaal niet. toch verwacht je opdrachtgever gewoon een factuur. je vraagt je vast af of er een mogelijkheid is om de opdracht aan te nemen en uit te voeren, zonder alle ingewikkelde zaken die erbij komen kijken.

maak kennis met freek.

met de diensten van freek. heb je geen KvK-nummer nodig, voor welke opdracht dan ook. je meld je simpelweg aan bij freek. via het online inschrijfformulier en kiest een geschikt pakket dat bij je past. daarna kan jij meteen aan de slag als freelancer, want freek. regelt al het papierwerk voor je. van de facturen tot en met de uitbetaling van je salaris. zo kun jij tijd besparen en doen wat je leuk vindt: je volledig richten op het vinden en uitvoeren van uitdagende opdrachten. en mocht het even tegen zitten behoud je met de dienstverlening van freek. het recht op een uitkering. absoluut een uitkomst als je de vrijheid wil van een freelancer, maar nog nooit een stap in het KvK-kantoor gezet hebt.

ga direct aan de slag!

stel alle partijen tevreden en vind je geluk in de vrijheid van een freelancer. accepteer die opdracht zonder zorgen. kies het gewenste pakket, schrijf je in en doe waar jij goed in bent. freek. verzorgt de rest. of neem voor meer informatie contact op met freek. dat is pas freelancen zonder zorgen.

zorgeloos ondernemen al vanaf €1,50

voordelen van freek.

je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

je bent verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte

is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten