Freelancen zonder KvK

Starten als freelancer zonder inschrijven bij KvK

Met jouw talent word je regelmatig gevraagd voor opdrachten. Je wil erg graag, maar wat moet je daar allemaal voor regelen? Hoe graag je die opdracht van dat bedrijf ook aanneemt, je hebt nu nog geen onderneming en wil dat misschien ook helemaal niet. Toch verwacht je opdrachtgever gewoon een factuur. Je vraagt je vast af of er een mogelijkheid is om de opdracht aan te nemen en uit te voeren, zonder alle ingewikkelde zaken die erbij komen kijken. Je wil freelancen zonder Kamer van Koophandel.

Met freek. freelancen zonder KvK

Met de diensten van freek. kun je wél freelancen zonder KvK. Je hebt geen KvK-inschrijving nodig, voor welke opdracht dan ook. Je meld je simpelweg aan bij freek. via het online inschrijfformulier. Daarna kan jij meteen aan de slag als freelancer/zzp’er zonder KvK-inschrijving, want freek. regelt al het papierwerk voor je. Van de facturen tot en met de uitbetaling van je salaris.

Wat doet freek. voor jou?

Als je gaat freelancen zonder KvK bij freek. betekent dat je als freelancer op de loonlijst komt. freek. neemt vervolgens jouw administratie over. Het enige wat jij moet doen zijn je gewerkte uren aan freek. doorgeven en freek. regelt de rest. Van de facturen tot de uitbetaling van je salaris. Genieten van de vrijheid van een ondernemer en de sociale zekerheid van een werknemer. Met freek. ben je namelijk gewoon verzekerd voor WW, ZW en WIA. En geen gedoe met de belastingdienst!

Zo kun jij tijd besparen en doen wat je leuk vindt: je volledig richten op het vinden en uitvoeren van uitdagende opdrachten. En mocht het even tegen zitten behoud je met de dienstverlening van freek. het recht op een uitkering. Absoluut een uitkomst als je de vrijheid wil van een freelancer, maar nog nooit een stap in het KvK-kantoor gezet hebt.

Ga direct aan de slag!

Stel alle partijen tevreden en vind je geluk in de vrijheid van een freelancer zonder KvK-inschrijving. Accepteer die opdracht zonder zorgen. Doe waar jij goed in bent. en freek. verzorgt met zijn dienst de rest. Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met freek. Dat is pas freelancen zonder zorgen.

Freelancen zonder KvK voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten