Freelancen met sociale zekerheid

Hoe je als freelancer sociale zekerheid krijgt

Twijfel je over het bestaan als freelancer? Begrijpelijk, want je hebt geen sociale zekerheid. Hiervoor moet je jarenlang hard werken en zelfs dan weet je niet of je genoeg hebt om alle klappen op te vangen. Pensioen bouw je in ieder geval niet op. En een hypotheek is bijna ondenkbaar. Instanties nemen geen enkel risico. Dan zou een werkgever toch handiger zijn.

Welke sociale zekerheid heb je nu?

Als zzp’er of freelancer heb je amper sociale zekerheid. Geen werk meer? Helaas, geen uitkering maar bijstand. Ziek tijdens je opdracht? Jammer, dan geen opdracht en inkomsten. Een huis kopen? Dan moet je met positieve jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar naar de bank. Bij twijfel zal de bank je vragen om een prognose voor de komende jaren. Ook je pensioen moet je zelf doen.

Voor freelancers mét sociale zekerheid

Wil je de vrijheid van een freelancer hebben, maar de sociale zekerheid van een werknemer? Dan is freek. voor jou de oplossing. Je blijft ondernemen en freek. geeft je de sociale zekerheid. Zo ben je verzekerd van een pensioen, bij ziekte en behoud je het recht op een WW-uitkering. En dat zonder administratieve rompslomp. Die is voor rekening van freek.

Kies voor sociale zekerheid

Ga veilig aan het werk. Kies voor de dienstverlening van freek. en werk (zelf)verzekerd verder aan je toekomst. Wil je extra informatie? Twijfel niet en neem gerust contact op.

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten