Freelancen als student

Samen met freek. is dat mogelijk

Je bent nog aan het studeren, maar wilt graag een zakcentje verdienen. Echter wil je niet werken in een winkel, in de horeca of als promotiemedewerker aan de slag, zoals je meeste medestudenten doen. Jij wilt alvast ervaring opdoen in jouw vakgebied. Freelancen tijdens je studie is de ideale optie. freek. helpt jou daar graag bij!

De voordelen van freelancen als student

Freelancen als student kent een hoop voordelen. Zo kan je:

  • wat verdienen met iets waar je van houdt.
  • zelf bepalen wanneer je werkt. super handig naast alle verplichtingen van je studie.
  • leren omgaan met het hebben van verantwoordelijkheden. je bent immers eigen baas en moet zorgen voor leuke opdrachten, zodat je de huur van je studentenflatje kan betalen.
  • enorme social skills ontwikkelen. doordat je zelf opdrachten binnen moet halen, ben je constant aan het netwerken.
  • een groot netwerk creëren. handig voor de toekomst, als je opzoek bent naar een baan of, als het freelancen goed bevalt, een freelance opdracht.
  • een portfolio opbouwen. zo heb je na je studie iets tastbaars om te laten zien.

Werken als freelancer

Je bent eruit. Je wilt freelancen tijdens je studie. Er spoken nu vast een aantal vragen door je hoofd. Moet ik mijzelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Wat moet ik doen als de opdrachtgever niet betaald? Wat als ik een periode geen opdrachten kan vinden? freek. biedt jou de oplossing. Met freek. heb jij namelijk de vrijheid van een freelancer, maar de sociale zekerheid van een werknemer. Net als je medestudenten die in een winkel, in de horeca of als promotiemedewerker wat bijverdienen.

Ontdek de dienstverlening van freek.

Met de dienstverlening van freek. kan jij heel gemakkelijk als student freelancen. Zo heb je geen rechtsvorm, btw-nummer en KvK-inschrijving nodig. Je schrijft je gemakkelijk in en daarna kan je meteen opzoek naar je freelance opdracht. freek. regelt de rest. Hij neemt jouw administratie over. Zo stuurt hij jouw opdrachtgever een factuur en betaalt hij jouw salaris. Je kan er zelfs voor kiezen om je salaris te ontvangen, terwijl je opdrachtgever nog niet heeft betaald.

Wat wordt mijn uurtarief?

Wanneer je gaat freelancen als student, moet je je uurtarief bepalen. Dit kan een vast tarief zijn. freek. snapt het ook als je uurtarief per opdracht verschilt. Dat maakt voor freek. allemaal niet uit. Zolang jij maar je uurtarief aan freek. doorgeeft. Als je een periode geen opdrachten hebt gevonden, is dat voor freek. geen probleem. Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA. En zo heeft freek. nog veel meer voordelen.

Waar wacht je nog op?

Wordt freelancer als student! Maar dan wel eentje zonder administratieve zorgen. Samen met freek. kan jij geheel zorgeloos ervaring voor de toekomst opdoen. kies voor de dienstverlening van freek. en schrijf je vandaag nog in. Nog twijfels? Neem voor meer informatie gerust contact met freek. op.

 

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten