Freelance zanger(es)

Zing je zorgen weg

freelance zanger of zangeres bij freek.Naast je fulltime baan zing jij de sterren van de hemel op donderdagavond en in het weekend. Bruiloften, feestjes, in een café of op het podium van een theaterzaal. Het maakt je niet uit zolang het publiek geniet van jou, en jij van hen. Met een big band of akoestisch, jij doet het. Maar dan krijg je aan het eind van avond de onvermijdelijke vraag: ‘Vergeet je niet een factuur sturen?’. Oja, dat moet je nog regelen. De aanvragen voor jouw optredens stromen binnen, maar heb jij het overzicht nog?

freek. ontzorgt je graag en helpt je het overzicht te behouden. Bij het ene optreden zong je een uurtje en op de bruiloft van vorige week was jij de gangmaker. Dat zijn de opdrachten waar jij van geniet. Bij thuiskomst komt er een moment dat je je druk moet maken om de administratieve verplichtingen die er komen kijken als freelance zanger(es). En dat allemaal voor het versturen van een factuur. Jij wilt je alleen focussen op je optredens en boekingen binnenhalen. Geen zorgen, freek. heeft de oplossing!

Bekijk de dienst van freek.

Als je je aanmeld bij freek., hoef jij je niet meer druk te maken over facturen. freek. stuurt de organisatie die jou geboekt heeft een factuur en maakt wekelijks of maandelijks je salaris over. Jouw zorgen? Geen hese stem hebben, een goede soundcheck met de band en een perfecte outfit voor je volgende optreden.

Uurtarief van een freelance zanger(es)

Het uurtarief van artiesten kan erg verschillen. Vaak wordt er een vast tarief voor een optreden gerekend. Maar hoe reken je af: met band of solo? Geen probleem. Wat je ook afspreekt, freek. neemt het afgesproken tarief over. Zo ontstaat er geen verschil voor de opdrachtgever. freek. weet precies wat hij moet factureren en welk salaris hij naar jou moet overmaken. En het overzicht? Die heb jij, dankzij het gebruik van onze handige online webportal. In één overzicht je opdrachtgevers, uren en huidige stand van de financiële zaken.

Beginnen als freelance zanger(es)?

Zing je zorgen weg! Wil je als freelance zanger(es) aan de slag zonder administratieve rompslomp? Laat freek. het voor je regelen, zodat jij net als hem flexibel kan zijn. Kies voor de dienst van freek. en straal op dat podium (letterlijk zonder zorgen)!

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten