Freelance weddingplanner

Zonder zorgen de beste bruiloften organiseren

‘Jij bent zo’n gestructureerd type. Kan jij niet onze bruiloft plannen?’. Het begon met de bruiloft van je beste vriendin. Maar de gasten en de familie hadden al snel in de gaten hoe jij zorgeloos een top bruiloft regelt. En nu krijg je deze vraag steeds vaker. Kriebelt het stiekem om als freelance weddingplanner aan de slag te gaan, maar weet je niet zo goed hoe?

freelance weddingplanner bij freek.

Een zorgeloze bruiloft is waar ieder koppel van droomt. Dat betekent een bruiloft zonder stress voor jou als freelance weddingplanner. Catering, locatie, ceremonie, bruidsmeisjes en -jonkers. Jij regelt het. Na een fantastische bruiloft komen er ook nog allemaal administratieve verplichtingen bij kijken. Verplichtingen waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Wat nou als ook jij een bruiloft zorgeloos kan afsluiten? Maak kennis met freek. freek. neemt de administratieve rompslomp van je over. Kies voor freek. en organiseer zorgeloos de mooiste bruiloften.

Bekijk de dienst van freek.

Na de perfecte bruiloft ben jij blij dat je je nergens meer druk over hoeft te maken. Waarom? Jij heb geen zorgen meer over facturen. Dat regelt freek. voor jou. freek. stuurt het bruidspaar een factuur en zorgt ervoor dat jij je geld binnenkrijgt. Zo hoef jij nergens meer achteraan te bellen. Wekelijks of maandelijks uitbetalen? Het kan allemaal en netjes op tijd natuurlijk. Dat is nog eens zonder zorgen een bruiloft afsluiten, vind je ook niet?

Wat ga je verdienen?

Dan nu de brandende vraag: wat ga ik verdienen? De prijzen die weddingplanners rekenen kunnen behoorlijk uiteen lopen. Elke bruiloft is anders. Wellicht dat je voor vrienden en familie er een mooi prijsje van maakt. Dat is voor freek. geen probleem. freek. neemt het afgesproken tarief over, zodat hij weet wat hij moet factureren en wat hij moet overmaken naar jou.

Start als freelance weddingplanner

Ben jij er klaar voor om samen met het bruidspaar alle ideeën door te nemen en je creatieve brein te gebruiken? Alleen heb je geen zin in belastingtechnische verplichtingen? Kies voor de dienst van freek. en volg je passie. zonder zorgen.

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten