freelance webdeveloper

zonder zorgen maak jij een zo aantrekkelijk mogelijke website

jij bent gespecialiseerd in het realiseren van professionele websites. jouw creativiteit en up to date kennis van de laatste trends op het gebied van webdesign, maken jou een goede webdeveloper. en dat vinden mensen in jouw omgeving blijkbaar ook. jij krijgt steeds vaker de vraag of je niet even een website kan maken. een website maak je alleen niet even. jij als webdeveloper bent betrokken bij het gehele proces. van het programmeren tot aan het design.

freelance freek., freelance webdeveloper

bekijk de pakketten van freek.

jij wilt de opdrachten graag aannemen. echter betekent dat wel dat je als freelancer aan de slag moet gaan. want misschien kan je het op een gegeven moment niet meer combineren met je huidige baan. stiekem kriebelt het al een tijdje om als freelancer aan de slag te gaan. die vrijheid lijkt je heerlijk. jij hebt alleen zo geen zin in de administratie die erbij komt kijken. als webdeveloper heb je al werk zat. en wat moet je eigenlijk allemaal regelen om een freelancer te worden?

geen zorgen. freek. helpt jou graag. zo neemt freek. jouw administratie over, zodat jij je kan focussen op wat je echt leuk vindt: het zo aantrekkelijk mogelijk maken van websites. freek. stuurt jouw opdrachtgever een factuur en betaalt jouw salaris. je kan er zelfs voor kiezen om jouw salaris al te ontvangen nog voordat jouw opdrachtgever heeft betaald. daarnaast heb je met freek. geen KvK-inschrijving nodig en heb je de sociale zekerheid van een werknemer.

uurtarief van een freelance webdeveloper

als webdeveloper kan je uurtarief natuurlijk verschillen. de ene website is de andere niet. dat snapt freek. daarom maakt hij daar ook geen probleem van. het enige wat je moet doen is het afgesproken uurtarief aan freek. doorgeven. zo weet hij wat hij moet factureren naar jouw opdrachtgever en welk salaris hij moet overmaken naar jou.

start als freelance webdeveloper

geen facturen opstellen. niet je eigen salaris uit te hoeven rekenen. geen KvK-inschrijving nodig. klinkt fijn, niet waar? waar wacht je nog op? start als freelance webdeveloper! samen met freek. kan jij je volledig focussen op de websites en neem jij zonder zorgen alle wensen van je opdrachtgever, maar vooral die van je toekomstige bezoeker mee. kies het gewenste pakket en schrijf je in. neem voor meer informatie of vragen contact met freek. op.

zorgeloos ondernemen al vanaf €1,50

voordelen van freek.

je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

je bent verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte

is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten