Freelance webdeveloper

Zonder zorgen maak jij een zo aantrekkelijk mogelijke website

Jij bent gespecialiseerd in het realiseren van professionele websites. Jouw creativiteit en up to date kennis van de laatste trends op het gebied van webdesign, maken jou een goede freelance webdeveloper. En dat vinden mensen in jouw omgeving blijkbaar ook. Jij krijgt steeds vaker de vraag of je niet even een website kan maken. Een website maak je alleen niet even. Jij als webdeveloper bent betrokken bij het gehele proces. Van het programmeren tot aan het design.

freelance freek., freelance webdeveloper

Bekijk de dienst van freek.

De hoeveelheid opdrachten zijn allang niet meer te combineren met een vaste baan. Daarnaast piek jij juist op de momenten die jij zelf bepaalt. Of dit nu ’s avonds is of in het weekend. Logisch dat jij als freelance webdeveloper veel beter tot je recht komt. De vrijheid van het ondernemerschap. Zelf kunnen bepalen wanneer je werkt, voor wie je werkt en tegen welk tarief. Maar de administratie en risico’s die hierbij komen kijken? Daar ben je geen freelance webdeveloper voor geworden. Integendeel!

Geen zorgen. freek. helpt jou graag. Zo neemt freek. jouw administratie over, zodat jij je kan focussen op wat je echt leuk vindt: het zo aantrekkelijk mogelijk maken van websites. freek. stuurt jouw opdrachtgever een factuur en betaalt jouw salaris. Daarnaast heb je met freek. geen KvK-inschrijving nodig en heb je de sociale zekerheid van een werknemer. Zo ben je verzekerd bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid wanneer er even geen opdrachten lopen.

Uurtarief van een freelance webdeveloper

Als freelance webdeveloper kan je uurtarief natuurlijk verschillen. De ene website is de andere niet. Dat snapt freek. daarom maakt hij daar ook geen probleem van. Het enige wat je moet doen is het afgesproken uurtarief aan freek. doorgeven. Zo weet hij wat hij moet factureren naar jouw opdrachtgever en welk salaris hij moet overmaken naar jou.

Start als freelance webdeveloper

Geen facturen opstellen. Niet je eigen salaris uit te hoeven rekenen. Geen KvK-inschrijving nodig. Klinkt fijn, niet waar? Waar wacht je nog op? Start vandaag nog als freelance webdeveloper! Samen met freek. kan jij je volledig focussen op de websites en neem jij zonder zorgen alle wensen van je opdrachtgever, maar vooral die van je toekomstige bezoeker mee. Kies voor de dienst van freek. en schrijf je in. Neem voor meer informatie of vragen contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen als freelance webdeveloper voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten