Freelance violist(e)

Benut je muzikale talent zonder zorgen

voor de freelance violist een mooie vioolIs viool spelen je passie en wil je vaker optreden? Misschien heb je al een vaste plek in een orkest of speel je op feesten en partijen. Eén vraag die je waarschijnlijk vaak krijgt na een avond optreden is: “Kun je een factuur sturen?”. Ai, dat gaat niet zonder KvK-inschrijving of BTW-nummer. En je hebt geen idee hoe je dit naast je huidige baan moet doen. Als freelancer of zzp’er geeft hoe dan ook extra verplichtingen. Met freek. hoeft dat niet.

Bekijk de dienst van freek.

Voor iedereen die op freelance basis als violist aan de slag wil, zonder de administratieve rompslomp biedt freek. de oplossing. Meld je aan en speel de sterren van de hemel. Na een spetterend optreden dien je je uren in, freek. stuurt de opdrachtgever de factuur en maakt jouw salaris over. Bij freek. hoef je niet te wachten tot de opdrachtgever de factuur heeft betaald, want je ontvangt je salaris netjes op tijd, iedere maand weer. Heb je een maand geen optredens als violist gehad? Geen punt. De overeenkomst met freek. is flexibel zonder een minimum aantal uren.

Uurtarief van een freelance violist

Het uurtarief van muzikanten verschilt heel erg. Reken je af per optreden met band of geheel solo? Vaak wordt een vast tarief voor een optreden gerekend. Geen probleem, freek. neemt het afgesproken tarief over, zodat er voor de opdrachtgever geen verschil ontstaat. Zo weet freek. precies wat hij moet factureren en welk salaris hij moet overmaken naar jou. Je harde werk wordt beloond.

Start als freelance violist

Wil je als violist de vrijheid van een freelancer, maar geen lastige belastingtechnische verplichtingen? meld je dan direct aan bij freek. en start zonder zorgen jouw weg naar de beroemdheid!

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten