Freelance sportinstructeur

De beste workouts bedenk jij zonder zorgen

Je bent een gedreven, ervaren sportinstructeur in hart en nieren. Of je bent een startende sportinstructeur. Hoe ervaren je ook bent, sport en mensen zijn je grote passie. En daar wil jij wat mee doen. De vrijheid van een freelancer lijkt je geweldig. Niet werken voor een baas, maar je eigen opdrachten vinden. Een periode als personal trainer fungeren of voor langere periode groepslessen geven in een sportschool.

freelance freek., freelance sportinstructeur

Bekijk de dienst van freek.

Werken als freelance sportinstructeur kan heel divers zijn. Of je nu fulltime, naast je baan of misschien wel naast je studie als freelance sportinstructeur wilt starten. Je vraagt je natuurlijk af wat er allemaal bij komt kijken. Dat snapt freek. maar al te goed. Daarom heeft hij een dienstverlening ontwikkelt, speciaal voor jou als (toekomstige) freelancer.

freek. neemt graag jouw administratie over, zodat jij je een stuk minder zorgen hoeft te maken. Geen facturen opstellen. geen last van moeilijke modelovereenkomsten. En je hebt geen KvK-inschrijving nodig. freek. stuurt jouw opdrachtgever een factuur en betaalt jouw salaris. Je kan er zelfs voor kiezen om je salaris al te ontvangen op dezelfde dag dat je je uren indient. Doordat freek. jouw administratie overneemt, kan jij je focussen op wat je echt leuk vindt. Namelijk het motiveren van mensen en het beste in hen naar boven halen. En als je een periode geen opdrachten hebt gevonden, is dat voor freek. geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel, zonder een minimum aantal uren.

Uurtarief van een freelance sportinstructeur

Als freelancer bepaal jij je eigen uurtarief. Het maakt voor freek. niet uit of je met een vast of een verschillend uurtarief werkt. Zolang jij je uurtarief maar aan freek. doorgeeft. Dan kan hij een factuur naar jouw opdrachtgever sturen en jouw salaris overmaken.

Starten als freelance sportinstructeur

Starten als freelance sportinstructeur klinkt opeens heel aantrekkelijk, niet waar? Volg je passie en wordt de freelancer die je altijd al wilde zijn. Maar dan wel zonder administratieve zorgen natuurlijk. kies voor de dienst van freek. en je kan meteen aan de slag. Voor meer informatie of vragen kan je gerust contact met freek. opnemen.

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten