Freelance sinterklaas

zorgeloos cadeaus strooien

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Het is zover, Sinterklaas is bijna in het land. Dat betekent dat de supermarkten weer vol liggen met kruidnoten (tegenwoordig al vanaf augustus), marsepein en chocoladeletters. Om 18.00 uur zitten we weer klaar voor het Sinterklaasjournaal en we gaan niet slapen voor we Sinterklaas Kapoentje hebben gezongen. Ieder jaar hetzelfde liedje. Toch is dit jaar anders, want jou is de belangrijkste vraag van deze periode gesteld: Wil jij op ons feest freelancen als Sinterklaas?

freelance sinterklaas

Deze rol is voor jou weggelegd

Een paar uurtjes werken als Sinterklaas. Je hebt er nog nooit eerder over nagedacht, maar je omgeving vindt jou de perfecte kandidaat om te shinen als de goedheiligman. Waarom ook niet? Je gaat het doen, jij gaat dit jaar aan de slag als freelance Sinterklaas. Nu mensen dit gehoord hebben, krijg je alleen maar meer aanvragen binnen.

Je wilt graag beginnen als freelance Sinterklaas, maar door de vele aanvragen vraag je jezelf af wat je allemaal moet regelen. Moet ik mijzelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Hoe maak ik facturen op? En wat als de opdrachtgever mij niet betaald? Deze vragen malen door je hoofd. Stop met piekeren, want freek. heeft de oplossing!

Hop, hop, hop, freek. in galop

freek. maakt freelancen zonder zorgen mogelijk. Wat doet freek. voor jou? Hij neemt al jouw administratie over. Zo kan jij je richten op jouw Sinterklaasrol en heb je genoeg tijd om op zoek te gaan naar een rode mantel en witte baard. Na een spetterende pakjesavond stuurt freek. de factuur naar jouw opdrachtgever en betaalt hij jouw salaris. Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA. Ook heb je geen inschrijving bij de KvK nodig. En zo heeft freek. nog veel meer voordelen.

Dus Sinterklaas Kapoentje, gooi het cadeau maar zorgeloos in zijn schoentje. Waar wacht je nog op? Start meteen als freelance Sinterklaas zonder administratieve zorgen natuurlijk. Schrijf je in of neem voor meer informatie of vragen contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten