Freelance projectmanager

Zodat jij je kunt focussen op je core business

Je bent stressbestendig. Houdt van een uitdaging. Bent oplossingsgericht en het werk kan voor jou niet divers genoeg zijn. Of je nu bezig bent met een beleidsadvies of het ontwikkelen van een app: jij bent een geboren freelance projectmanager. Je streeft ernaar om alle veranderingen binnen een project zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

freelance projectmanager | dit is freek.

Maar geldt dit ook voor je eigen administratie? Wat te doen met al die administratieve verplichtingen? Heb ik een kvk-inschrijving nodig? Wat als ik ziek word? Tijdelijk arbeidsongeschiktfreek. heeft de oplossing.

Bekijk de dienst van freek.

Ontmoet freek.

Als je je aanmeld bij freek., stuurt hij de opdrachtgever(s) de factuur en maakt hij maandelijks je salaris over. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw passie uitoefenen, de gemaakte uren bijhouden en aan freek. doorgeven. Er is geen minimum aantal uren per maand. Je bent gewoon, net als freek. heel flexibel. Hiernaast zorgt freek. dat je over een sociaal vangnet beschikt. Zo word je doorbetaald bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Hierdoor behoud je alsnog vrijheid als freelance projectmanager, maar geniet je wel van de zekerheid van een werknemer! Klinkt goed toch?

Uurtarief van een freelance projectmanager

Als freelance projectmanager kan je uurtarief verschillen. De ene opdracht is de ander niet. ook de grote variatie in ervaring en expertise, zorgt ervoor dat de tarieven van freelance projectmanagers sterk uiteenlopen. Volgens consultancy.nl ligt het gemiddelde uurtarief rond de €78. Voor freek. is het verschil in uurtarief per opdracht in ieder geval geen probleem. Het enige wat je moet doen is het afgesproken uurtarief aan freek. doorgeven. Zo weet hij wat hij moet factureren naar jouw opdrachtgever en welk salaris hij moet overmaken naar jou. Heb je een totaalprijs voor een project afgesproken? Dan brengt freek. dit in rekening bij de opdrachtgever, zodat er geen verwarring ontstaat. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de extra kosten van de freek. dienst. Deze kosten (€1,75 per uur) zijn voor jouw eigen rekening. Daarin is ook het gebruik van onze handige online portal inbegrepen. Je ziet daar in één overzicht je opdrachtgevers, uren en huidige stand van de financiële zaken.

Start als freelance projectmanager

Geen facturen opstellen. Snel uitbetaald krijgen. Geen kvk-inschrijving nodig. Klinkt fijn, niet waar? Waar wacht je nog op? Start vandaag nog als freelance projectmanager, samen met freek. kan jij je volledig focussen op de opdrachten en neem jij zonder zorgen alle wensen van je opdrachtgever mee. Kies voor de dienst van freek. en schrijf je in. Neem voor meer informatie of vragen contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen als freelance projectmanager voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten