Freelance nagelstyliste

Vijl en lak je zorgen weg

Gefeliciteerd! Je hebt je cursus nagelstyling in the pocket en je gaat beginnen met de cursus om je te specialiseren in de techniek. Wat begon met simpele nail art met de nagellak die je had, blijkt nu een uit de hand gelopen hobby. Steeds meer vrienden en familie weten van je cursus af en komen bij je voor een mooie nagelset. Nu komt er zelfs ook een potentiele opdrachtgever naar je diensten vragen: Wat nu?

Bekijk de dienst van freek.

Fantastisch klinkt het! Nu moet je er toch echt aan geloven, aan de slag gaan als freelance nagelstyliste. Je wordt steeds bekender in de omgeving. Door het stijgende aantal klanten, moet er nu ineens nagedacht worden over administratieve verplichtingen. Je moet je inschrijven bij Kamer van Koophandel en je moet na gaan denken over de afhandeling van betalingen. Nu al hoofdpijn?

Start als freelance nagelstyliste en freek. helpt je van die hoofdpijn af. Als jij je aanmeld bij freek. hoef jij je niet meer druk te maken over de administratie. Het overzicht houden en achter betalingen aangaan is geen zorg meer voor jou. Waar jij je druk om moet maken? De verzorging van de nagels van je klanten.

Wat verdien je als freelance nagelstyliste?

Dat is een belangrijke vraag wat waarschijnlijk al even door je hoofd spookt. Het uurtarief van een freelance nagelstyliste verschilt heel erg. Het verschil is mogelijk door de ervaring en het tijdsbestek. Daarnaast wil de een acryl nagels met nail art en voor een opdracht moet je basic stiletto nagels zetten. Wat je prijs ook is, voor freek. is het geen probleem. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de extra kosten van de freek. dienst. Door de dienst van freek. kun je voor €,175 zorgeloos aan de slag als freelance nagelstyliste. Voor deze prijs kun je ook gebruik maken van een handige portal waar je al je opdrachtgevers, klanten en gemaakte uren in kunt vinden.

Just do it!

Wat houd je nog tegen? Begin vandaag nog en start als freelance nagelstyliste. Lakken en vijlen zonder zorgen? Het kan met freek., dus meld je direct aan. Twijfel je nog? Neem contact met ons op, freek. helpt je graag!

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten