Freelance modestylist

Style erop los zonder zorgen

De perfecte look voor een bruiloft, fotoshoot, optreden of rode loper. Jij weet die te vinden. Naast jou toffe baan freelance jij erop los als modestylist. Heeft iemand tips nodig voor een leuke outfit? Dan kloppen ze bij jou aan. Maar jij als freelance modestylist doet meer. Je verzorgt het totaalplaatje en bent op de hoogte van de laatste modetrends. Je hebt oog voor detail. Make-up en haarstijl? Jij geeft advies.

Aan de slag als freelance stylist is de perfecte optie voor jou. Je kan het makkelijk combineren met je parttime baan. Het enige vervelende: al die administratieve verplichtingen. Denk aan een KvK-inschrijving en lastige modelovereenkomsten. Wil jij freelancen met gemak? freek. heeft de oplossing voor jou!

Wat doet freek. voor jou?

Wanneer jij je aanmeld bij freek. als freelance modestylist, hoef jij je geen zorgen meer te maken over facturen. freek. verstuurt de facturen en maakt wekelijks of maandelijks het salaris naar je over. Factuur nog niet betaald? Geen zorgen, freek. gaat er achteraan.

Bekijk de dienst van freek.

Het uurtarief van stylisten kan verschillen, de ene opdracht is namelijk groter dan de ander. Welk tarief je ook afspreekt met de opdrachtgever, freek. neemt het afgesproken tarief over. Ook meerdere opdrachtgevers is geen probleem, want er is geen minimum aantal uren per maand. En als je uren? Die zijn terug te vinden in onze handige online portal. Net als alle opdrachtgevers en de huidige stand van financiële zaken. Alles 24/7 inzichtelijk. Dat is pas freelancen met gemak! Het enige waar jij rekening mee moet houden zijn de kosten van de freek. diensten.

Start als freelance modestylist met freek.

freek. biedt je verschillende mogelijkheden als freelance modestylist. Dus wil je zonder administratie verplichtingen aan de slag? Meld je dan meteen aan of neem contact op.

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten