Freelance make-up artiest

Zorgeloos de gaafste make-up looks creëren

Jij ziet jouw vak als ware kunst. Niet voor niets wordt er steeds vaker aan je gevraagd of je de make-up wilt verzorgen voor een fotoshoot, gala of modeshow. Je beheerst de fijnste technieken en hebt aandacht voor detail. Dit heb je geleerd tijdens je opleiding tot make-up artiest, die je naast je huidige baan hebt gevolgd. Echter lopen de aanvragen nu een beetje uit de hand. Je kunt het niet meer combineren met je baan.

freelance freek., freelance make-up artiest

En het creëren van gave make-up looks is jouw passie. Daarom wil je graag als freelance make-up artiest aan de slag. Of dit nu fulltime is of naast je baan, je vind dit best eng. Je vraagt je af of je jezelf moet inschrijven bij de KvK. Hoe zit het met mijn financiële en sociale zekerheid? En heb ik als freelancer te maken met lastige modelovereenkomsten? Dit zijn vragen die je jezelf vast afvraagt.

Bekijk de dienst van freek.

Met de dienstverlening van freek. krijg je rust in je hoofd en kan je zorgeloos als freelancer starten. Hoe? freek. neemt jouw administratieve rompslomp over. Jij dient je uren in bij freek., waarna hij de opdrachtgever een factuur stuurt en jouw salaris overmaakt. Je hoeft namelijk niet te wachten totdat de opdrachtgever heeft betaald. Jij krijgt je salaris keurig op tijd, elke week of maand weer. Wat jij wilt. Als je een maand geen opdrachten binnen hebt gehaald, is dat voor freek. geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel, zonder een minimum aantal uren.

Uurtarief van een freelancer

Het uurtarief van een freelance make-up artiest verschilt enorm. De ene opdracht is de andere opdracht niet. En dat begrijpt freek. je mag zelf bepalen hoeveel jij voor je dienstverlening vraagt. Dit kan een vaste prijs zijn of een tarief per uur. Geef het afgesproken (uur)tarief aan freek. door. Zo weet freek. wat hij moet factureren en welk salaris hij naar jou moet overmaken.

Start als freelance make-up artiest

Ga ervoor! Start als freelance make-up artiest. Met freek. doe jij dat zonder zorgen. Kies voor de dienst van freek. of neem voor meer informatie contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen voor  €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten