Freelance kok

Zonder zorgen de lekkerste gerechten maken

Het liefst sta jij in de keuken. Daarom ben jij ook opgeleid tot kok. Je werkt al een tijdje in de keuken van een restaurant. Je hebt het hartstikke naar je zin. Je doet immers wat je leuk vindt. Echter lijkt het je ook leuk om te starten als freelancer, het knaagt aan je. Als freelance kok zijn er zo veel mogelijkheden. Je kan werken als chef de partie, cateraar, allround invalkracht of zelfs homecook.

freelance freek., freelance kok

Je hebt alleen geen idee wat je allemaal moet regelen om een freelancer te worden. En natuurlijk vind je het ook een beetje eng. Je geeft wel je financiële zekerheid op. Met freek. wordt freelancen een stuk makkelijker.

Bekijk de dienst van freek.

freek. neemt namelijk jouw administratie over. Hij stuurt jouw opdrachtgever een factuur en maakt jouw salaris over. Zo hoef jij je alleen maar te focussen op het vinden en uitvoeren van opdrachten. Met freek. heb je de vrijheid van een freelancer, maar de sociale zekerheid van een werknemer. Want als je een periode geen opdrachten hebt gevonden, is dat voor freek. geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel. Daarnaast heeft freek. nog veel meer voordelen. Zo hoef je jezelf niet in te schrijven bij de KvK en heb je geen last van moeilijke rechtsvormen.

Uurtarief van een freelance kok

Wat jij wel moet doen voordat je start als freelance kok, is je uurtarief bepalen. Dit kan een vast tarief of een wisselend uurtarief zijn. Wat jij wil. Mocht je uurtarief wisselen per opdracht is dat voor freek. helemaal geen probleem. Als je maar het afgesproken uurtarief doorgeeft aan freek. Zo is voor freek. duidelijk wat gefactureerd moet worden en welk salaris je uiteindelijk ontvangt.

Start als freelance kok

Starten als freelance kok klinkt ineens niet zo spannend meer, toch? kies voor de dienst van freek. en ga meteen aan de slag! Of je nu een fulltime freelancer, freelancer naast je baan of freelancer naast je studie wilt worden. freek. helpt jou graag. Wil je meer informatie ontvangen of heb je vragen? Neem gerust contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten