Freelance fysiotherapeut

Volg je passie zonder zorgen

Mensen behandelen met als doel de lichamelijke klachten te verminderen. Dat is je passie. Je hebt niet voor niets een opleiding tot fysiotherapeut gevolgd. Echter lonkt de vrijheid van een freelancer. Niet werken voor een baas, maar je eigen klanten vinden. Het lijkt je fantastisch. Er zijn immers genoeg ziekenhuizen, revalidatiecentrums en verzorgingstehuizen die regelmatig op zoek zijn naar freelance fysiotherapeuten.

freelance freek., freelance fysiotherapeut

Bekijk de dienst van freek.

Of je nu als fulltime freelancer of als freelancer naast je baan aan de slag wilt, je vraagt je vast af wat je allemaal moet regelen. Moet ik mijzelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Hoe zit het met mijn financiele zekerheid? En mijn sociale zekerheid dan? Dit zijn vragen die door je hoofd spoken.

Maak kennis met freelance freek. Hij geniet volop van zijn vrijheid als freelancer, want freek. maakt zich niet meer druk over zijn administratie. Wil jij ook freelancen zonder zorgen? Kies dan voor de dienstverlening van freek. Hij neemt jouw administratie over. Zo stuurt hij jouw opdrachtgever een factuur en maakt hij jouw salaris over. Hierdoor kan jij je richten op wat je echt leuk vindt. Je houdt daarnaast ook meer tijd over om jezelf bij te scholen. Fysiotherapie is immers een levend beroep wat zich blijft ontwikkelen. Als je een periode geen opdrachten hebt gevonden is dat voor freek. helemaal geen probleem.

Uurtarief van een freelance fysiotherapeut

Als freelancer mag je zelf je uurtarief bepalen. Voor freek. maakt het niet uit of je een vast tarief hanteert of je uurtarief per opdracht laat verschillen. Zolang jij maar het afgesproken uurtarief aan freek. doorgeeft. Zo weet hij wat hij moet factureren naar je opdrachtgever en welk salaris hij moet overmaken naar jou.

Start als freelance fysiotherapeut

Freelancen klinkt nu nog aantrekkelijker, niet waar? Volg je passie! Maar dan wel zonder zorgen natuurlijk. Je kunt meteen aan de slag. Meer informatie of vragen over de dienstverlening? Neem gerust contact op met freek.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten