Freelance functies

Samen weet je meer.

Je wilt voor jezelf beginnen. Dat staat vast. Maar je weet nog niet zo goed “als wat?” Je wilt gaan freelancen. Dat geeft helemaal niets. Je hoeft jezelf ook niet te beperken tot één functie.

In de afgelopen periode heeft freek. al vele verschillende functies voorbij zien komen. Allemaal als freelancer. Onze favoriet van het moment is een freelance ‘dierenwelzijn manager’. Zo zie je, in iedere denkbare functie kun aan de slag als freelancer. Het enige wat jij hoeft te doen is te focussen op het binnen halen van opdrachten. Laat de rest maar aan freek. over. je administratie, facturen en salaris regelt freek. voor je. Wel zo gemakkelijk. Daarbij heb je geen KvK nummer nodig en behoud je het recht op een uitkering mochten de opdrachten stoppen. Dat allemaal met de vrijheid van een freelancer. Start direct met freelancen.

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Het klantenbestand van freek. is zeer divers. hieronder vind je de meest voorkomende freelance functies. Lees de ervaringen van andere freelancers.

Veelgestelde vragen

freek. begrijpt dat als je voor jezelf wilt beginnen met veel vragen zit. Antwoord op de meeste voorkomende vragen heeft freek. op een rijtje gezet. Deze geven antwoord op aandachtspunten, voor- en nadelen, valkuilen en natuurlijk wat freek. voor jou kan betekenen.