Freelance drumleraar

Drumleraar in de avonduren

Naast je leuke baan geef je in de avonduren drumles als freelance drumleraar. Vroeger was jij niet weg te slaan van het podium tijdens het toeren met je band. Die ervaringen en passie wil jij graag doorgeven. Jij geeft jouw (heart)beat door aan de nieuwe generatie. Het begon met je neefje en het buurmeisje die jou als drumleraar wilden. Inmiddels heeft het conservatorium je gevraagd om te starten als freelance drumleraar.

freelance drummer bij freelance freek.

dat betekent meer administratieve verplichtingen: facturen, omzetbelasting, jaarberekeningen en moeilijke modelovereenkomsten. Het zou toch fijn zijn als je je daar geen zorgen om hoeft te maken? freek. helpt je daar graag bij en heeft de oplossing voor jou.

Bekijk de dienst van freek.

Freelance drumleraar zonder zorgen

Facturen? Daar hoef jij je niet druk om te maken. Dat kun je aan freek. overlaten. freek. stuurt namelijk je opdrachtgevers een factuur en maakt je salaris over. Ook verzorgt freek. je reiskosten en belt hij naar opdrachtgevers wanneer zij nog niet betaald hebben.

Jouw zorgen? Je studenten en je drumsticks. Jij kunt je lessen voorbereiden en wat extra tijd steken in je leerlingen. freek. regelt alle administratieve zaken. Jou ontzorgen en flexibiliteit bieden, dat is wat freek. doet.

Over uren gesproken. Wat je ook afspreekt, freek. neemt het afgesproken tarief over. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de kosten van de freek. dienst. Deze kosten (€1,75 per uur) zijn voor eigen rekening. Wat je onder andere hiervoor terugkrijgt? Onze handige online portal, waar alles in één overzicht 24/7 inzichtelijk is.

Start als freelance drumleraar

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten wat freek. voor je kan betekenen als freelance drumleraar? freek. kijkt graag samen met jou welk pakket het beste bij jou past. Meld je aan en laat jouw (heart)beat nog sneller kloppen van de vele voordelen!

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten