freelance drumleraar

drumleraar in de avonduren

naast je leuke baan geef je in de avonduren drumles als freelance drumleraar. vroeger was jij niet weg te slaan van het podium tijdens het toeren met je band. die ervaringen en passie wil jij graag doorgeven. jij geeft jouw (heart)beat door aan de nieuwe generatie. het begon met je neefje en het buurmeisje die jou als drumleraar wilden. inmiddels is het aantal leerlingen uitgegroeid tot een leuke groep.

freelance drummer bij freelance freek.

de een met meer ervaring dan de ander. en je krijgt nog steeds vragen of je ingehuurd kan worden als freelance drumleraar. dat betekent ook steeds meer administratieve verplichtingen: facturen, omzetbelasting, jaarberekeningen en moeilijke modelovereenkomsten. het zou toch fijn zijn als je je daar geen zorgen om hoeft te maken? freek. helpt je daar graag bij en heeft de oplossing voor jou.

bekijk de pakketten van freek.

freelance drumleraar zonder zorgen

facturen? daar hoef jij je niet druk om te maken. dat kun je aan freek. overlaten. freek. stuurt namelijk je opdrachtgevers een factuur en maakt wekelijks of maandelijks je salaris over. ook verzorgt freek. je reiskosten en belt hij naar opdrachtgevers wanneer zij nog niet betaald hebben.

jouw zorgen? je leerlingen en je drumsticks. jij kunt je lessen voorbereiden en wat extra tijd steken in je leerlingen. freek. regelt alle administratieve zaken. meerdere opdrachten? geen probleem, er is geen minimum aantal uren per maand. je ontzorgen en flexibiliteit bieden, dat is wat hij doet.

over uren gesproken. het uurtarief kan nog wel eens verschillen. wat je ook afspreekt, freek. neemt het afgesproken tarief over. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de kosten van de freek. diensten. deze kosten (€1,50-2,00) zijn voor eigen rekening. wat je onder andere hiervoor terugkrijgt? onze handige online portal, waar alles in één overzicht 24/7 inzichtelijk is.

start als freelance drumleraar

ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten wat freek. voor je kan betekenen als freelance drumleraar? freek. kijkt graag samen met jou welk pakket het beste bij jou past. meld je aan en laat jouw (heart)beat nog sneller kloppen van de vele voordelen!

zorgeloos ondernemen al vanaf €1,50

voordelen van freek.

je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

je bent verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte

is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten