Freelance dj

Zorgeloos de lekkerste mixes maken

Als geen ander mix jij losse nummers tot een heerlijke beat. Jouw ritmegevoel is on top. Dat hebben omstanders ook gemerkt. Er wordt aan jou gevraagd of je iedere vrijdag kan komen draaien in een club in Amsterdam. Stiekem droom jij er van om als freelance dj aan de slag te gaan. Het lijkt je geweldig.

freelance dj bij freelance freek.

Nummers in elkaar over laten lopen tot een heerlijke, vloeiende muziekstroom is echt jouw ding. Echter vraag je jezelf af wat je hiervoor moet regelen. En dat is begrijpelijk.

Bekijk de dienst van freek.

Maak kennis met freek. Samen met freek. kan jij freelancen zonder zorgen. Hoe? freek. neemt jouw administratie over. Jij dient je uren in en freek. verstuurt vervolgens jouw opdrachtgever een factuur. En maakt jouw salaris over. Iedere maand. Je hoeft niet te wachten totdat de opdrachtgever de factuur betaalt. En als je even geen opdracht hebt gevonden is dat helemaal niet erg. De overeenkomst met freek. is flexibel, zonder een minimum aantal uren. Daarnaast heb jij met freek. geen last van de Wet DBA, heb je geen inschrijving bij de KvK nodig en ben je verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte.

Uurtarief van een freelancer

Dan nu de vraag die vast op het puntje van je tong ligt. Wat ga ik dan verdienen? Het is verstandig om goed over je uurtarief na te denken. Als freelance dj varieer je vast van kleine en grote feesten. Dat het uurtarief dan ook per opdracht verschilt is voor freek. geen probleem. Zolang jij het afgesproken tarief maar aan freek. doorgeeft. Zo weet hij wat hij moet factureren aan de opdrachtgever en welk salaris hij moet overmaken naar jou.

Start als freelance dj

Ga je droom achterna. zorg ervoor dat mensen helemaal los gaan op jouw zelfgemaakte beat en start als freelance dj. Zonder zorgen natuurlijk. kies voor freek. en ga meteen aan de slag. Of neem voor meer informatie contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen voor €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten