Freelance diëtist(e)

Zonder zorgen stel jij de beste dieetadviezen op

Voeding speelt een belangrijke rol in je leven. Je bent altijd bezig met het vinden van de perfecte balans. Daarom heb jij ook een opleiding gevolgd tot diëtist. Als (startende) diëtist krijg jij vaak vragen als ‘Ik wil afvallen, kan jij een eetschema voor mij maken?’, ‘Ik ben vegetarisch geworden. Hoe krijg ik als vegetariër alle voedingsstoffen binnen?’ En ‘ik moet aankomen. Hoeveel calorieën moet ik dan per dag eten?’.

freelance freek., freelance dietist

Bekijk de pakketten van freek.

Deze vragen krijg je van familie, je buren, vrienden, vrienden van je vrienden… Je wilt ze heel graag helpen. De vrijheid om als freelancer te doen wat jij wilt lonkt. Je weet alleen niet zo goed waar je moet beginnen. Ze moeten je immers wel betalen. Dat betekent dat je facturen moet gaan opmaken. En daar heb jij echt geen zin in. Daarnaast vraag je jezelf af of een KvK-inschrijving nodig is. en hoe zit het met die moeilijke modelovereenkomsten?

Stel je eens voor dat jij kan freelancen zonder administratieve zorgen, KvK-inschrijving en gedoe met modelovereenkomsten. Dan wordt freelancen wel heel aantrekkelijk, niet waar? Maak kennis met freek. met zijn dienstverlening word jij een freelancer zonder zorgen. freek. neemt namelijk jouw administratie over. Hij stuurt jouw opdrachtgever een factuur en maakt jouw salaris over. Wat ook zo handig is van freek.: als je een periode geen opdrachten hebt gevonden is dat geen probleem. Met freek. heb jij de vrijheid van een freelancer, maar de sociale zekerheid van een werknemer. Zo heeft freek. nog veel meer voordelen.

Uurtarief van een freelance diëtist

Het enige waar jij je zorgen om moet maken is je uurtarief. Die mag je als freelancer zelf bepalen. Dit kan een vast tarief zijn, maar het kan ook verschillen per opdracht. Dat begrijpt freek. zolang jij maar je uurtarief doorgeeft. Zo is het altijd duidelijk wat er gefactureerd moet worden naar je opdrachtgever en welk salaris freek. moet overmaken naar jou. Wist je dat je met freek. zelfs de keuze hebt om je salaris al te ontvangen nog voordat de opdrachtgever heeft betaald?

Start als freelance diëtist

Samen met freek. freelance jij zonder administratieve zorgen. Zo kan jij je focussen op je passie: mensen begeleiden met hun voedingspatroon. Bekijk de dienst van freek. en schrijf je in. Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je vragen? Neem gerust contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten