Freelance danser(es)

Dans je zorgeloos de wereld in

Overdag te vinden op kantoor en ’s avonds in de dansstudio. Oefenen voor de showcase met je dansgroep of je voorbereiden op het feest waar je voor geboekt bent. Jouw weekend als freelance danser of danseres staat in het teken van jouw passie: dansen. Je hoofd helemaal leegmaken en al jouw energie stoppen in wat je echt leuk vind.

freelance danseres bij freek.

Werken als freelance danser is altijd je droom geweest. Je krijgt steeds meer aanvragen en opdrachten. Jouw passie wordt herkend en gewaardeerd. Al die extra opdrachten betekent ook meer administratieve rompslomp. Eigenlijk wil je je helemaal niet bezig houden met zaken als facturen, omzetbelasting en modelovereenkomsten. Is dat echt mogelijk, opdrachten aannemen zonder zorgen? Het kan! freek. heeft de oplossing.

Bekijk de dienst van freek.

‘Wat kan freek. voor mij betekenen’ denk je nu. Als je je aanmeld bij freek., hoef jij je niet meer druk te maken over facturen. freek. stuurt de organisatie die jou geboekt heeft een factuur en maakt op tijd je salaris over. Dat betekent ook dat je nergens meer achteraan hoeft te bellen. Klinkt dat niet heerlijk? Het enige waar jij je zorgen om moet maken zijn je dansmoves en je outfit.

Uurtarief van een freelance danser

Het uurtarief van dansers kan erg verschillen. Word je betaalt als groep of krijg je als solodanser(es) uitbetaald? Voor freek. maakt het niet uit wat je afspreekt. Hij neemt het afgesproken tarief over. Zo ontstaat er geen verschil voor de opdrachtgever. freek. weet precies wat hij moet factureren en welk salaris hij naar jou moet overmaken. En dankzij het gebruik van onze handige online webportal is alles 24/7 inzichtelijk, van je opdrachtgevers tot je uren en huidige stand van de financiële zaken.

Start als freelance danser

Zonder administratieve rompslomp aan de slag als freelance danser? freek. heeft de oplossing en biedt je verschillende mogelijkheden. Neem contact op met freek. en dans je zorgeloos de wereld in!

Zorgeloos ondernemen voor €,175

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten