Freelance copywriter

Zonder zorgen schrijf jij de beste teksten

Op je huidige werk en in je vrije tijd ben je voortdurend met woorden in de weer. Daar ben jij goed in. En dat is te merken, want in je privéleven word je steeds vaker benaderd. Eén van jouw beste vrienden heeft een eigen bedrijf opgezet. Aan jou de taak om de website te vullen met tekst, geheel in hun huisstijl. Ook moet je jouw neefje helpen met de tekst voor de nieuwe flyer van zijn bandje. Je hebt zelfs een aanvraag gekregen of je de teksten onder de loep wilt nemen van een groot bedrijf. Oei, je krijgt steeds meer aanvragen binnen.

freelance freek., freelance copywriter

Het kriebelt om als freelance copywriter aan de slag te gaan. Je verlangt naar de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap. Of je nu fulltime gaat freelancen of gaat freelancen naast je baan, je hebt vast een hoop vragen. Heb ik een KvK-inschrijving nodig? Hoe zit het met mijn financiële zekerheid? En mijn sociale zekerheid dan?

Bekijk de dienst van freek.

Met freek. freelance jij zonder zorgen. hoe? freek. neemt jouw administratie over. Zo kan jij je richten op je passie: het schrijven van pakkende teksten. Het enige dat jij moet doen is je uren indienen bij freek. Daarna stuurt hij jouw opdrachtgever een factuur. Ook betaalt hij jouw salaris. Dit kan wekelijks of maandelijks, wat jij fijn vindt. En je hoeft niet te wachten totdat de opdrachtgever heeft betaald. aAls je een maand geen opdrachten hebt gevonden, is dat voor freek. geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel, zonder een minimum aantal uren. Daarnaast val je met freek. niet onder de Wet DBA.

Uurtarief van een freelance copywriter

Dan spookt nu vast de vraag ‘wat wordt mijn uurtarief?’ door je hoofd. Dat is begrijpelijk. Je moet jezelf eerst afvragen of je een standaard uurtarief wilt of dat dit kan verschillen. Dat je uurtarief kan verschillen is voor freek. geen probleem. freek. neemt het afgesproken uurtarief over. Zo weet hij wat hij moet factureren en welk salaris hij moet overmaken naar jou.

Start als freelance copywriter

Ervaar de vrijheid van een freelancer en start als freelance copywriter. Bekijk de dienst van freek. en ga meteen aan de slag! neem voor vragen of meer informatie contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten