Freelance consultant

Zonder zorgen jouw expertise delen

De aanhoudende trend van digitalisering zorgt ervoor dat businessmodellen van veel organisaties op de schop moeten. Complete systemen, processen en bedrijven moeten noodgedwongen transformeren. Of het nu gaat om personeelsmanagement, communicatie, milieu, ICT, leiderschap, kwaliteitsmanagement of marketing. Bedrijven hebben behoefte aan een objectieve en onafhankelijke blik. Logisch dat jij als freelance consultant flink in trek bent.

freelance consultant, freelance freek.

Maar hoe pak je dit goed aan? Als freelance consultant verlang je naar de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap. Of je nu fulltime gaat freelancen of gaat freelancen naast je baan, maar toch borrelen er ook vragen op. Heb ik een KvK-inschrijving nodig? Hoe zit het met mijn financiële zekerheid? En mijn sociale zekerheid dan?

Bekijk de dienst van freek.

Met freek. freelance jij zonder zorgen. Hoe? freek. neemt jouw administratie over. Zo kan jij je richten op je passie: bedrijven voorzien van deskundig advies. Het enige dat jij moet doen is je uren indienen bij freek. Daarna stuurt hij jouw opdrachtgever een factuur. Ook betaalt hij jouw salaris. Dit kan wekelijks of maandelijks, wat jij fijn vindt. En je hoeft niet te wachten totdat de opdrachtgever heeft betaald. Als je een maand geen opdrachten hebt gevonden, is dat voor freek. geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel, zonder een minimum aantal uren. Daarnaast val je met freek. niet onder de Wet DBA.

Uurtarief van een freelance consultant

Dan spookt nu vast de vraag ‘wat wordt mijn uurtarief?’ door je hoofd. Dat is begrijpelijk. Je moet jezelf eerst afvragen of je een standaard uurtarief wilt of dat dit kan verschillen. Dat je uurtarief kan verschillen is voor freek. Geen probleem. freek. neemt het afgesproken uurtarief over. Zo weet hij wat hij moet factureren en welk salaris hij moet overmaken naar jou.

Start als freelance consultant bij freek.

Ervaar de vrijheid van freek. en start als freelance consultant. Neem voor vragen of meer informatie contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten