Freelance clown

Zonder zorgen ben jij nóg grappiger

Jij bent de komiek van de familie. Het lukt je altijd om mensen aan het lachen te maken. Op de verjaardag van je nichtje was jij degene die als clown een onvergetelijke show hebt neergezet. De kinderen hebben de dag van hun leven gehad. Jij hebt daar zo veel voldoening uit gehaald, dat het je fantastisch lijkt om als freelance clown aan de slag te gaan. Even een kleurrijk pak en wat schmink aanschaffen en je kan aan de slag. Je hebt al wat onderzoek gedaan en er zijn genoeg ziekenhuizen en bejaardentehuizen die werken met freelance clowns. Ook jouw spectaculaire optreden op de verjaardag van je nichtje is niet onopgemerkt gebleven. De aanvragen lopen binnen. Je wilt heel erg graag beginnen.

freelance freek., freelance clown

Echter vraag je jezelf af wat je allemaal moet regelen. Moet ik mijzelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Hoe maak ik facturen op? En wat als de opdrachtgever mij niet betaald? Deze vragen schieten door je hoofd.

Bekijk de dienst van freek.

freek. maakt freelancen zonder zorgen mogelijk. Hij neemt namelijk jouw administratie over. Zo kan jij je richten op je passie en heb je genoeg tijd om op zoek te gaan naar opdrachten. Na een spetterend optreden stuurt freek. de factuur naar jouw opdrachtgever en betaalt hij jouw salaris. Iedere maand of week weer, wat jij wilt. Je kan er zelfs voor kiezen om je salaris al te ontvangen, als je opdrachtgever nog niet betaald heeft. Als je een periode geen opdrachten hebt gevonden, is dat voor freek. geen probleem. je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA. Ook heb je geen inschrijving bij de KvK nodig. En zo heeft freek. nog veel meer voordelen.

Uurtarief van een freelance clown

Als freelancer bepaal je je eigen uurtarief. Dit kan een vast tarief zijn, maar dit kan ook verschillen per opdracht. freek. maakt daar geen probleem van. Zolang jij maar je uurtarief aan freek. doorgeeft, zodat hij weet wat hij moet factureren en welk salaris hij moet overmaken naar jou.

Start als freelance clown

Waar wacht je nog op? Ga je droom achterna en start als freelance clown! Maar wel zonder administratieve zorgen natuurlijk. Bekijk de dienst van freek. en schrijf je in. Of neem voor meer informatie of vragen contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten