Freelance choreograaf

Zonder zorgen ben jij het meest creatief

Dansen is je leven. Naast je huidige baan ben jij vaak in de dansstudio te vinden. Nog leuker vind je het om een choreografie te creëren. En je hebt talent. Je hebt je geweldige choreografie-ideeën al klaarliggen. Een dansschool heeft jouw choreografie uitgekozen en jij mag aan de slag als choreograaf. Financieel maken ze het ook aantrekkelijk, maar dan moet je wel een factuur sturen. En daar weet jij niets van af. freek. biedt jou de oplossing. Samen met freek. kan jij freelancen zonder administratieve zorgen.

Bekijk de dienst van freek.

Hoe? freek. neemt jouw administratie over. Of je nu fulltime freelancet of naast je baan, dat maakt niet uit. freek. stuurt jouw opdrachtgever een factuur en betaalt jouw salaris. Als je een periode geen deelnemers of opdrachten hebt gevonden, is dat voor freek. geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel, zonder een minimum aantal uren. Daarnaast heb je met freek. geen last van modelovereenkomsten, hoef je jezelf niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en heb je de sociale zekerheid van een werknemer. En zo zijn er nog veel meer voordelen.

Uurtarief van een freelance choreograaf

Het enige dat jij moet doen is je uurtarief bepalen en deze aan freek. doorgeven. Zo weet hij wat hij moet factureren en welk salaris hij naar jou moet overmaken. Dat je uurtarief kan verschillen is voor freek. Geen probleem. Jij mag doen wat jij wil.

Jaag je droom achterna

Samen met freek. ben jij helemaal klaar om te freelancen! Of je nu van modern, hip hop of jazz houdt. Met freek. heb jij geen administratieve zorgen meer en kan je doen wat jij leuk vindt. Waar wacht je nog op? Bekijk de dienstverlening van freek. en schrijf je in. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met freek.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW,  ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten