Freelance architect

De vetste gebouwen ontwerp je zonder stress

Ontwerp- en bouwtekeningen, vergunningen, de beste kleurencombinatie. Dit is voor jou een eitje. En dat hebben steeds meer mensen door. ‘Kan ik jou inhuren als architect?’ Is een vraag die jij steeds vaker begint te krijgen. En eigenlijk droom je er stiekem van om als architect te gaan freelancen. De vrijheid van een freelancer lijkt je fantastisch. Je weet alleen niet waar je moet beginnen. En dat is begrijpelijk.

freelance architect bij freek.

bekijk de dienst van freek.

Maak kennis met freek. Met freek. kan jij freelancen zonder zorgen. Je hebt geen KvK-inschrijving nodig, je hebt niet te maken met moeilijke modelovereenkomsten en je hebt de mogelijkheid om pensioen op te bouwen. freek. verzorgt het voor je, terwijl jij je bezighoudt met wat je echt leuk vindt. Je behoudt de vrijheden van een freelancer. Het enige wat jij moet doen is je uren indienen bij freek. Hij stuurt vervolgens de opdrachtgever een factuur en maakt jouw salaris over. iedere maand of week weer, wat jij wilt. Je hoeft niet te wachten totdat de opdrachtgever de factuur betaalt. En als je een periode geen opdrachten hebt kunnen vinden, is dat geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel, zonder een minimum aantal uren.

Uurtarief van een freelancer

Het is verstandig om goed over je uurtarief na te denken. In loondienst weet je precies wat je verdient. Als freelancer kan het natuurlijk voorkomen dat je uurtarief per opdracht verschilt. Daar houdt freek. rekening mee. Jij laat het afgesproken tarief weten, zodat freek. weet wat hij moet factureren aan de opdrachtgever en welk salaris hij moet overmaken naar jou.

Start als freelance architect

Ga je droom achterna. Start als freelance architect en ontwerp de vetste gebouwen. Zonder zorgen. Bekijk de dienst van freek. en ga meteen aan de slag. freek. regelt de rest. Of neem voor meer informatie contact met freek. op.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, WAO en bij ziekte

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten