Freelance advocaat

Juridische geschillen oplossen zonder zorgen

Het adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen over juridische zaken is echt jouw ding. Je werkt fulltime bij een advocatenbureau, maar mensen uit jouw omgeving met een juridisch geschil kloppen steeds vaker bij jou aan de deur. “Kan jij mij helpen? Jij bent advocaat, toch?”. Stiekem kriebelt het om als freelance advocaat aan de slag te gaan, maar je weet niet zo goed hoe. Heb ik een KvK-inschrijving of BTW-nummer nodig? Hoe zit het met de facturatie? En wat moet ik doen als opdrachtgevers niet betalen? Deze vragen schieten vast door je hoofd.

freelance advocaat bij freek.

Bekijk de dienst van freek.

Freelancen zonder zorgen is mogelijk. Maak kennis met freek. Voor iedereen die op freelance basis als advocaat aan de slag wil, zonder de administratieve rompslomp, biedt freek. de oplossing. Nadat jij je opdrachtgever hebt geholpen met een juridisch probleem, dien jij je uren in, waarna freek. de opdrachtgever een factuur stuurt en jouw salaris overmaakt. Bij freek. hoef je niet te wachten totdat de opdrachtgever de factuur heeft betaald, want jij krijgt je salaris keurig op tijd. En mocht het even tegenzitten, behoud je met freek. het recht op een uitkering. Dat klinkt interessant, niet waar?

Uurtarief van een freelance advocaat

Het uurtarief van een freelance advocaat verschilt enorm. De tarieven van advocaten zijn in Nederland niet bij de wet geregeld. Je mag zelf bepalen hoeveel jij voor je dienstverlening vraagt. Dit kan een vaste prijs of een uurtarief zijn. freek. snapt dit. freek. neemt het afgesproken (uur)tarief over. Zo weet freek. precies wat hij moet factureren en welk salaris hij moet overmaken naar jou.

Start als freelance advocaat

Wil jij de vrijheid van een freelancer? Samen met freek. ben jij er helemaal klaar voor. Ga aan de slag met freek. en wordt de advocaat waar je altijd al van droomde. Zonder zorgen natuurlijk.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW,  ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten