Freelance administratief medewerk(st)er

Jaag je droom achterna

Jij weet alles van het opmaken van facturen, het verrichten van betalingen en het uitbetalen van salarissen. Stiekem kriebelt het om als freelance administratief medewerk(st)er aan de slag te gaan. Zo doe je ervaring op bij verschillende bedrijven. Je wilt nog zo veel zien en leren! Echter moet je dan ook je eigen administratie bijhouden. Maar eenmaal thuis aangekomen heb je hier geen zin in. Begrijpelijk.

freelance administratief medewerk(st)er bij freek.

Bekijk de dienst van freek.

freek. biedt een oplossing. freek. neemt namelijk de administratieve rompslomp van je over, zodat jij al je tijd kan besteden aan het vinden en uitvoeren van opdrachten. Jij dient je uren in bij freek. en freek. stuurt jouw opdrachtgever een factuur. freek. maakt ook jouw salaris over. Je hoeft niet te wachten totdat de opdrachtgever de factuur heeft betaald. Je krijgt netjes op tijd je salaris. En als je een maand geen opdrachten binnen hebt gehaald, is dat voor freek. geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel en zonder een minimum aantal uren. Daarnaast heb je financiële en sociale zekerheid en heb je geen KvK-inschrijving nodig.

Uurtarief van een freelancer

Het kan natuurlijk voorkomen dat je uurtarief verschilt per opdracht. Dat is voor freek. geen probleem. Jij laat aan freek. het afgesproken tarief weten, zodat freek. weet wat hij moet factureren aan jouw opdrachtgever. En welk salaris hij moet overmaken naar jou. Handig, toch?

Start als freelance administratief medewerk(st)er

Ga je dromen achterna en start als freelance administratief medewerk(st)er. Ga aan de slag met freek. en doe ervaring op bij verschillende bedrijven. En dat zonder zorgen. Neem voor meer informatie contact op met freek.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten