freelance accountmanager

Zorgeloos de meeste klanten binnenhalen

Sales zit in je bloed. Jij kan als geen ander potentiële klanten enthousiast maken over een product of dienstverlening. Zelfs vrienden valt dit op. En de vrienden van jouw vrienden. Mensen die een eigen bedrijfje hebben. “Zeg, kan jij niet mijn product/dienstverlening verkopen? Ik geef jou een target van 10 nieuwe klanten in een maand. Wil je het proberen?”, is de vraag die jij al een paar keer gekregen hebt.

freelance accountmanager bij freek.

Stiekem kriebelt het om als freelance accountmanager aan de slag te gaan. Want jij weet dat je het kan. En zo doe je gelijk ervaring op bij verschillende bedrijven. Maar waar moet je beginnen? Hoe zit het met je financiële zekerheid? En moet je je inschrijven bij de KvK?

Bekijk de dienst van freek.

Samen met freek. is freelancen niet zo ingewikkeld. freek. neemt alle administratieve rompslomp van je over, zodat jij  al je tijd kan besteden aan het vinden en uitvoeren van je opdrachten. Nadat jij het nieuwste product dat op de markt is gekomen hebt verkocht aan talloze klanten, dien je je uren in bij freek. freek. stuurt vervolgens jouw opdrachtgever een factuur en maakt jouw salaris over. Bij freek. hoef je niet te wachten tot de opdrachtgever de factuur betaald heeft. Je krijgt netjes iedere maand je salaris gestort. Heb je een maand geen producten of diensten verkocht? Geen probleem. De overeenkomst met freek. is flexibel zonder een minimum aantal uren.

Uurtarief van een freelance accountmanager

Het kan natuurlijk voorkomen dat je uurtarief per opdracht verschilt. Dat is voor freek. geen enkel probleem. Jij laat aan freek. het afgesproken tarief weten, zodat freek. weet wat hij moet factureren aan jouw opdrachtgever. En welk salaris hij moet overmaken naar jou. Simpel, toch?

Start als freelance accountmanager

Ervaar de vrijheid van een freelancer en start als freelance accountmanager. Ga aan de slag met freek. en doe ervaring op bij verschillende bedrijven en met verschillende producten en diensten. En dat allemaal zonder zorgen. Neem voor meer informatie contact op met freek.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten