Freelance 007

Zonder zorgen een martini drinken

Jij bent de detective van je vriendengroep. Het lukt je niet om het gevaar uit de weg te gaan. Tijdens een avondje stappen ben jij degene die martini’s drinkt. Je hebt een zilvergrijze Aston Martin, als modelauto. Alle ingrediënten om je passie van opsporen tot je beroep te maken. Maar die bonnetjes, man. Je werkt als freelance 007 al in een schimmige business waardoor je jezelf continu zorgen maakt over je eigen veiligheid. Maar daar kick je juist op. Die bonnetjes, facturen en uitbetaald krijgen, ja van die zorgen wil je wel echt af.

freelance 007

Wie gaat dat regelen voor je vraag jezelf af? Moet ik mezelf inschrijven bij de kamer van koophandel (kvk)? Wat schrijf ik op als dienst als ik een factuur stuur?

Bekijk de dienst van freek.

freek. ontneemt jou die zorgen. Met de dienstverlening van freek. maak jij je geen dag meer zorgen over je administratie. Maak je gebruik van freek. dan hoef je jezelf niet in te schrijven bij het KvK. Je kiest daarnaast wanneer jij uitbetaald wilt worden. Ook ben je zo vrij als een vogel want je valt niet onder Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten. Dat neemt freek. voor zijn rekening. Freek. is echt een toffe peer want hij zorgt er ook voor dat je als freelance 007 verzekerd bent voor  de WW, ZW en WIA.

Uurtarief van een freelance 007

Wat je verdient als freelance 007 moet je natuurlijk geheimhouden. Een geheim agent is immers onbetaalbaar. Het enige wat freek. graag van je weet is welk uurtarief je gaat hanteren. Mocht dat per opdrachtgever verschillend zijn hoort freek. dat ook graag.

Start als freelance 007

Waar wacht je nog op? Bekijk de dienstverlening van freek. en schrijf je in. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met freek.

Zorgeloos ondernemen al vanaf €1,75

Voordelen van freek.

Je behoudt de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap

Hoef je geen tijdrovende administratie meer uit te voeren

Je bent verzekerd voor WW, ZW en WIA

Is een rechtsvorm, BTW-nummer en KvK-inschrijving niet (meer) nodig

Zijn je volledige administratie en contracten 24/7 online inzichtelijk

Is pensioen opbouwen mogelijk (als jij dat wil)

Val je niet onder de Wet DBA en heb je geen last van lastige modelovereenkomsten

Doen wat je leuk vindt: volledig richten op het vinden en uitvoeren van opdrachten