freek. op de kvk startersdag in rotterdam

21 juni 2018
geschreven door freek.

freek. staat op zaterdag 30 juni 2018 op de beurs: de kvk startersdag in het postillion convention centre wtc rotterdam. kom je bij ons langs? mijn collega’s kunnen je alles vertellen over mijn dienstverlening. je kunt ons vinden op de informatiemarkt.

over de kvk startersdag

van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. er komt veel kijken bij het starten van je eigen bedrijf en daar helpt de kvk je graag bij. misschien weet je al precies wat je gaat doen en wil je meer weten over het schrijven van je ondernemingsplan. of ben je al een tijdje bezig en worstel je met het bepalen van je uurtarief. of je wilt juist ontdekken of het ondernemerschap iets voor jou is. wat je ambitie ook is, kom 30 juni naar de kvk startersdag in rotterdam.

locatie: postillion convention centre wtc rotterdam (google maps)
datum: zaterdag 30 juni 2018
tijd: 10.00 – 16.00 uur
prijs: gratis
meld je direct aan: tickets

bekijk het uitgebreide programma

over freek.

dit is freek. en hij is freelancer. freek. geniet volop van zijn vrijheid en hoeft zich niet meer druk te maken over zijn administratie. geen overvolle schoenendoos meer met bonnetjes; geen hoofdpijn van niet of laat betalende klanten en zijn volledige focus op het vinden van opdrachten.

wil jij ook het gemak van freek.? hij biedt ook jou de oplossing! stel je voor dat je al je tijd kan besteden aan het vinden en het uitvoeren van je opdrachten en daarnaast verzekerd bent van inkomsten, zelfs bij ziekte. naast een snelle uitbetaling, biedt freek. je ook een mogelijke pensioenopbouw en mocht het even tegen zitten, behoud je met zijn dienstverlening het recht op een uitkering. freek. heeft voor elke freelancer passende opties, bekijk hier de mogelijkheden.