Werk jij al op de beste flexplek?

22 augustus 2017
geschreven door freek.

Steeds meer freelancers werken flexibel en mobiel. Zo bepalen ze zelf waar en wanneer zij werken. Jij toch ook? De diversiteit in werkplekken zorgt voor betere productiviteit, maar ook creativiteit. Dit jaar is de tweede editie van ‘de beste flexplek van Nederland’.

Beste flexplek

5 juryleden gaan op zoek naar de beste flexplek van Nederland. Zo maken zij begin november bekend wat de beste flexplek is. Werk jij straks op één van de beste flexplekken in Nederland? Wat is jouw top 5 favoriete werkplekken? Vorig jaar was Tribes de landelijke winnaar en was er een lokale prijs voor Boven de Balie in Amsterdam. Ikzelf werk als freelancer vaak op een horecaplek zoals Bagels & Beans. Een ideale combinatie van snel internet, fijne zitplekken en heerlijke koffie en bagels. Echt een aanrader! Toevallig won het filiaal in Haarlem vorig jaar de prijs voor beste flexwerk horecaplek.

Onafhankelijke jury

Hoe wordt de flexplek bepaald? Vanaf half september gaat een onafhankelijke jury het land in. Zij proberen zoveel mogelijk flexplekken uit. Daarbij wordt gekeken naar meetbare factoren die van een flexplek worden verwacht. Zo kijken zij naar de beste locatie om productief te zijn. Hou jij de lijst ook in de gaten? Wie weet ontmoeten wij elkaar daar eind dit jaar voor een productieve dag en een kop koffie.

De jury let op de volgende punten:

  • afstand tot openbaar vervoer;
  • zijn er meetingrooms;
  • kan je er gasten ontvangen;
  • is er een abonnement nodig;
  • wat kost een kop koffie of thee;
  • hoe snel is het internet.

Werk jij al op de beste flexplek? Je kunt jouw vaste flexplek nomineren via www.flexplektest.nl.

Voor het nieuwsbericht is gebruik gemaakt van de bron: Baaz, 21 augustus 2017.